Despre

Compasul.ro este un proiect al asociatiei Career Compass, o organizatie neguvernamentala inregistrata in Bucuresti, Romania, in anul 2022.

Misiunea Noastra

Misiunea Career Compass consta in:

  1. Conectarea oamenilor cu oportunitati globale pentru pornirea sau dezvoltarea carierei, in domenii din sfera digitala, care sunt in plina ascensiune si de mare interes atat pentru candidati, cat si pentru angajatori
  2. Oferirea de resurse si educatie pentru a ajuta candidatii interesati sa-si dezvolte competentele profesionale
  3. Contribuirea la eliminarea limitarilor impuse de locatie pe glob in procesul de participare pe piata muncii, facilitand potrivirea ideala intre candidate si job.

Despre Compasul.ro

Compasul.ro este un proiect al Career Compass prin care ne dorim educarea oamenilor din Romania, prin informatii profesionale, documentate si de incredere. Proiectul se va concentra pe oferirea de articole despre piata muncii din Romania, despre ultimele noutati si cerinte, salarii, dar si despre ultimele produse.

Mai mult, un alt motiv pentru care am decis să pornim acest proiect este că ne dorim să le oferim tinerilor aflați la început de drum un loc unde să își poată începe cariera: ca voluntari în cadrul echipei Career Compass. Acest proiect este o oportunitate perfectă de a învăța despre piața din România, iar rolurile pe care aceștia și le pot asuma sunt extreme de diverse: de la Marketing și Comunicare, la Resurse Umane, Jurnalism, dar și roluri de voluntari tehnici, lucrând ca programatori la proiectele Career Compass.

Fiecare articol de pe platforma este documentat si verificat de cineva din echipa asociatiei, dar si actualizat periodic.

Vrei sa ni te alaturi?

Suntem mereu in cautare de colegi noi! Daca vrei sa faci parte din proiectul Compasul.ro, sau din oricare dintre proiectele Career Compass, te rugam sa ne contactezi prin intermediul paginii de Contact sau sa ne trimiti un e-mail la contact@compasul.ro.